ŽIVA I MRTVA VODA

O rasologiji, EuroArijevskoj rasi i rasnom opstanku i napredku
User avatar
Nenad
Posts: 4246
Joined: 01 Dec 2005, 23:00
Location: Srbija

ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Nenad » 22 May 2010, 15:50

Evo još jednog interesantnog teksta iz Srpskog Fronta, autor je Rus:


Tajni medicinski program Anenerbe

ŽIVA I MRTVA VODA


Sistematska analiza istorijskog iskustva pokazuje, da vektor kretanja drevnih i savremenih osvajača ima određene zakonomernosti i skrivene strategije. Maršrute kretanja Aleksandra Makedonskog, Tamerlana (1370 - 1405.g.), Džingis Kana (1180 - 1227.god.), Suvorova (1729 - 1800.g.), Hitlera (1933 - 1945.g.), prolazile su kroz sakralna „mesta sile“. Vektor kretanja tih velikih vojskovođa stremio je ka artefaktima, skrivenim znanjima i ritualnim pećinama, u kojima se nalaze izvori sa živom i mrtvom vodom. Argonauti su tražili „Zlatno runo“. Pod tom mističnom šifrom skrivao se izvor žive vode Kolhide (Abhazija ili Apsn). U prevodu sa sumerskog „Apsn“ je podzemna reka žive vode.

U Švajcarskoj na obali Ženevskog jezera nalazi se starinski zamak Šilonski, ispevan od strane samog Bajrona u poemi „Šilonski sužanj“. Na zidinama zamka stoji interesantni grb koji datira još od 1765. godine. Na okruglom polju štita nalazi se šestokraka zvezda i polumesec, jedno naspram drugog, iznad štita je šlem i figura bradatog kozaka u crvenom kaftanu i nacionalnoj šapki-kalpaku, koji drži zvezdu desnom rukom, dok leva ruka kozaka, karakteristično ruski, naslonjena je na bok. Kako se zadesilo rusko nasleđe na heraldičkom letopisu zamka?

Ispunjavajući naređenje imperatora i brata po ordenu, ruski grof A.V. Suvorov izvršio je svoj herojski prolaz kroz Alpe sa ciljem pronalaska sakralne pećine sa živom i mrtvom vodom, tajno posetivši tom prilikom zamak „Grier“ i „Šilon“. Moguće je da je kozački puk štitio zidine zamka od najezde Otomanske imperije.

Ne slučajno rituali sprovođeni od strane 12 vitezova „Crnog reda SS“, odgovarali su ritualima vitezova okruglog stola Kralja Artura. U skladu sa pričama o Kralju Arturu on spava u ritualnoj pećini, iz koje ističe živa i mrtva voda; ta pećina nalazi se na neobičnom ostrvu Avalon. Okolo pećine rastu prekrasni jablani, sa belim cvetovima sa kojih pčele sakupljaju med. Prirodni med ovih pčela sadrži sve mikroelemente, koji se nalaze u plazmi krvi čoveka kao i u živoj vodi. U njegov sastav ulaze važni fermenti: diastaza, amilaza, katalaza, fosfaza. A kao sastav fitoncida medom preovlađuju baktericidna dejstva, u njemu se nalaze vitamini B1, riboflavin (vit B2), piridoksin (vit B6), pantotenska kiselina (vit B5), nikotinska kiselina (vit B3), biotin, folna i askorbinska kiselina (vit C), soli fosfora i gvožđa, natrijuma,kalcijuma, kalijuma, mangana, hlora, bakra, joda, srebra, cinka.

Moguće je da se pećina u kojoj po legendi spava kralj Artur, nalazi u širokom sistemu u klisuri Čedar na zapadu Engleske.

Znajući za svojstva ritualnih pećina, naši preci gradili su manastire i hramove na ulazima unutar podzemnih raspuklina po celom svetu: od Avganistana do Latinske Amerike. Mi danas imamo mogućnost da budemo svedoci dolaska na vlast indijanskih šamana u Boliviji, Venecueli, Nikaragvi, Argentini a to je samo početak. Evo zašto je A. Hitler ubacio u vatre rata, kako bi osvojio grčka ostrva sa pećinama i vatrenim izvorima, svoju ličnu gardu „Lib Štandarte SS Adolf Hitler“. A papski pećinski kompleks Apeninskih planina posećivao SS general Karl Volf. Specijalna komanda SS istraživala je podzemne gradove gotskog Krima, i poznatu Kamenu mogilu Priazovlja (62 pećinu).

Ranije sličnu misiju obavio je grof Suvorov. Po naređenju Ekatarine Velike on je tražio podzemne izvore sa Živom Vodom, i sa tim ciljem se zanimao Tavridom, zemljom podzemnih manastira, drevnih gradova zdravlja i zamkova.

Vitezovi nisu slučajno imali rodovske pečate, rune, grbove: ezoterijski i magijski simboli kroz svetu vodu i molitvu sačuvali su genetsku strukturu naroda. Potekao je iz stena mali hladni i čisti izvor i postavio načela naroda. Zamuti li se ili presuši reka, strada narod – drevni preci su odlično znali zakone ezoterije i metafizike zemlje.

Pretvarajući se potok u moguću reku, rađa se celi narod. HERALDIKA KRVI je ogromna naučna oblast, koju je neophodno istražiti: ANENERBE je toj temi dao prvostepeni značaj. VODA, GRB i KRV tri su stuba na kojima stoji život, mladost i zdravlje čoveka.

Prvu etapu izučavanja tog fenomena u sovjetskom periodu otvorile su naučne ekspedicije u daleki Tibet gde su tražili Šambalu, zemlju ritualnih pećina, kulture transa i kosmičkih znanja. Po rečima posvećenih Tibetanskih monaha, zemlja večne nirvane nalazi se visoko u planinama na granici Kine, Indije i Pakistana, tamo gde živi nepoznato Arijsko pleme dugovečnih. Svjatoslav Rerih, sin Nikolaja i Elene Ivanovič Rerih, osnovao je institut istočne medicine „URUSVATI“. U Burjatiji do 1917.god. nalazilo se 36 budističkih manastira, koji su istovremeno bili i medicinski centri.

U Cugolskom, Acgatskom, Aginskom manastiru bile su osnovane medicinske škole. Nama su i danas vrlo interesantni naučni radovi monaha, koji su u vezi sa živom vodom, lekovitim travama i korenjem kao što je Žen-šen (koren života). Tibetska i Kineska medicina smatraju neophodnim pet elemenata iz kojih treba da se sastoji lekovitost - vatra, vazduh, voda, zemlja i etar. Šifrovanu filozofiju istočnih mudraca shvatiti je teško, ali moguće. Lekovite trave i kombinacije doza su glavna tajna koju je lovio ANENERBE.

Po mističnoj suštini u potrazi za „večnom istinom“ obaveštajce Crvene Rusije u Tibet sledili su amerikanci, englezi i nemci. Naučna istraživanja u određenoj oblasti su se nastavila kada su sovjetske ekspedicije pod rukovodstvom A. V. Barčenka završile putovanje na Kolsko poluostrvo u reonu Lovozerske tundre, gde su istraživali fenomen „мерячения“. Materijali ekspedicije A. V. Barčenka i danas imaju poseban žig tajnosti. Zašto?

Aprila 1938.god. direktor tajnog projekta A. V. Barčenko je streljan, onako brzo kao i 1946.g. administrator projekta ANENERBE V. Zivers. Oni su odneli sa sobom strukturu znanja o mladosti, lepoti dugovečnosti i njihov kontakt sa tajnim silama sveta pećina.

Pioniri, predhodnici, osnivači naučne baze novih medicinskih tehnologija budućnosti: general A. Batmaev, Agvan Doržiev, visoki predstavnik saradnik vojne obaveštajne službe Rusije, G. I. Gurđajev, G. I. Boki, J. G. Bljumkin, A. V. Barčenko, V. M. Behterev, A. L. Čiževski, N. I. Vavilov, Pjotr Šandarovski, Mihail Kruglov, Hajan Hirva, Nag Naven i drugi. Primetno je da je G. Gurđajev istovremeno imao uticaj i na Staljina i na Hitlera, eto zašto je ANENERBE, tajni mistični institut SS, takođe izvršio ekspediciju na Tibet koja je trajala više godina. Koordinatori mističnog instituta ANENERBE bili su Karl Marija Viligut, Karl Haushofer i Herman Virt.

Ideja stvaranja „Društva za izučavanje nasleđa predaka“ - ANENERBE pripada filozofu Hermanu Virtu, koji se rodio 1885.god. u gradu Utreht. Najinteresantnija činjenica u njegovoj biografiji počinje 1932.god. kada ga šalje dinastija Maklenburga u grad Bad Dorben i kada uspostavlja „Istraživački institut drevne duhovne istorije“. Dinastija Maklenburga je predstavljala žensko načelo Kuće Romanovih.

1826.god. Romanovi uspostavljaju grb sa crvenim Grifonom na štitu. U skladu sa drevnim legendama i mitovima, Grifon, Zevsov pas, čuva ulaz u podzemni svet svetih pećina. Grifon se javlja kao muško načelo dinastije Maklenburga, i mi često imamo predstavljen taj heraldički simbol na grbovima dinastije. Argonauti su dospeli u Kolhidu i Tavridu u potrazi za „Zlatnim Runom“- „živom vodom“ koje je čuvao Grifon. Po slaveno-arijskoj mitologiji nebeski bog Perun pobedio je podzemnog zmaja, i oslobodio prolećne vode. U hrišćanskoj interpretaciji tog mita Sv. Đorđe pobeđuje zmaja u metafizičkom dvoboju. Vraćajući se iz Kolhide argonauti su osnovali grad Ljubljanu. Nedaleko od tog grada Jason je pronašao pećine, čiji je ulaz takođe čuvao Grifon. Jason ubija Grifona i nalazi živu i mrtvu vodu. Danas u Ljubljani u kući predsednika Slovenije Janeza Drnovšeka na zidovima vise tri mistične slike iz Tibeta, Bolivije i Rusije, gde je predstavljen Grifon ispred sakralne pećine.

Posle 1919.god. Romanovi su pokušali da obnove monarhiju u Rusiji. Kroz javne i tajne mehanizme uticaja Maklenburgovi su postavili skriveni vektor kretanja ANENERBE na Istok. Sve tajne ekspedicije zonderkomando SS i ANENERBE potvrdile su mističnu suštinu carske porodice: Krim – Abhazija – Slovenija – Sirija – Jordan.

Program LEBENSBORN (lebensborn – „izvor života“) bio je stvoren od rukovodstva „Crnog Reda SS“ 1935.g. kao odelenje rasno-genetske i medicinske „Glavne uprave za rasu i stanovništvo SS“. Kao upravnik te strukture bio je određen SS general Ebner. Avgusta 1936.g. Himler lično otvara prvi Lebensborn u predgrađu Minhena u dvorcu „Štajnhoring“. Grb programa Lebensborn krasila je runa Algiz – „ptičja kandža“, drevni skandinavski simbol života. Lebensborn se bavio genetskim odabirom, genetikom žena sposobnih da rađaju zdravu, pametnu i lepu decu od oficirskog korpusa SS (otvorena verzija programa). Žene „dispergiraju“, raznose gene a muškarci su stabilni i čuvaju svoje unikatne genetske markere. Sistem je imao svoje Domove majki i Domove dece. Ukupno je bilo 6 takvih specijalnih domova dece i 17 domova majki.
Za decu rođenu u okviru programa „Lebensborn“, iz Abhazije podmornicama „Konvoja firera“ dostavljane su komponente za pripremanje plazme krvi do podmorničkih baza u Konstanci (Rumunija) a dalje avionima u zamak „Geteburg“. Na teritoriji Rumunije kao prelaznu bazu nacisti su koristili starinski nemački zamak „Braun“, koji je danas poznatiji kao „zamak Drakule“. Program Lebensborn pustio je korene i u Rumuniji a posle završetka rata ga je nastavio agent nemačke tajne službe Nikolae Čaušesku, pošto su lični specijalni odredi lidera zemlje, bili popunjavani iz dečjih domova, uspostavljenih u okviru programa „Lebensborn“.

Plazma krvi se pripremala na osnovu „žive vode“, dobijene iz kraških pećina ispod jezera Rica. Osveštavala se specijalnim molitvama magova iz ANENERBE, zamrzavala i transportovala u namenjena mesta u srebrnim kanisterima. Koordinacija naučnih radova, povezanih sa transfuzijom krvi i projektom kloniranja, vodila se iz zamka „Geteburg“.

Tajni program genetskog kloniranja, koji je nosio šifrovani naziv „Tor“ odvijao se u laboratoriji Lebensborn br. 1146. u bavarskim Alpima. Svoj naziv program je dobio od zbira brojeva 1146, na ulazu je stajalo „Tor“, krug ili sakralni broj 12. Za realizaciju genetskog zadatka projekta „Tor“ bilo je odabrano dvanaest najlepših plavookih, plavokosih devojaka sa kneževskim genetskim sastavom (italijanskih, španskih i nemačkih grofova i baronesa). Ko su bile surogat majke „dece Adolfa Hitlera“?

Ko je eksperimentisao rođenom decom?

Biološko čudo, deca „Lebensborna“ teoretski su sposobna da žive 150 godina, pošto je tehnologija ishrane i genetskog ozdravljivanja bila narudžba ekspedicije Ernsta Šefera, posetioca Hindukuša i jedinstvenog plemena Hunzova.

Tajnu tehniku i metodologiju radova sa krvlju nacisti su preuzeli od ruskog naučnika A. A. Bogdanova, koji je 1920-ih godina uspostavio skriveni institut krvi. Josif V. Staljin se lično interesovao za istraživačku delatnost naučnika u sferi razrade eliksira dugovečnosti. Iz brige za produženje života čoveka rodila se nauka gerontologija (od grčke reči geron što znači starac), koja proučava uzroke zbog kojih čovek stari, i pokušava da produži naš život i mladost. Posebni „geni dugoletstva“, istina je pošto se ne ispoljavaju, naučnici predpostavljaju da postoje geni vitalnosti, koji pomažu organizmu da očuva snagu i zdravlje. Nije slučajno da veći deo dugovečnih, primetno žive na određenim „mestima sile“ prevashodno u planinskim reonima.

Zanimljivo je predanje o tome, da je na teritoriji Abhazije veoma davno živeo narod Kurži čiji su članovi živeli po 200 godina. Još jedno predanje govori o tome da su prvi naselili Abhaziju predstavnici naroda Bganba i Anua. Jedan od rodonačelnika naroda Bganba živeo je sve dotle dok su živeli i koreni moćnog hrasta, koji je rastao na njegovom dvoru. Junak druge priče je devetstogodišnji mladoženja i njegova šestogodišnja nevesta. Hrast i lipa predstavljaju sveta lekovita drva drevnih abhazijaca.

Mi smo našli potvrdu te senzacije: visoko u planinama iznad jezera Rica na stenama žive askete – tri starca, koji niti šta jedu, niti spavaju a vreme provode u molitvama „Za Svetu Rusiju!“. Oni se hrane božanskom i sunčevom energijom, zato ih i zovu „suncojedci“. Po predanju, legendarni starci imaju više od 250 godina. Oni ispunjavaju zavet dat drevnoj grani stare vere, izražene u zavetu „I život večni darujem Vama“.

Radi dostizanja postavljenog cilja naučnici ANENERBE proučavali su dugovečne planinske narode Anda, Tibeta, Krima, Severnog Kavkaza a posebno mesto u njihovim radovima je imala Abhazija (operacija „K“ – Kolhida). Specijalni dečji „inkubatori“ bili su otkriveni u geografskim mestima špijunskih interesovanja „Crnog Reda SS“. Laboratorije dece budućnosti „Indigo“ razmeštene su u Poljskoj, Holandiji (1), Norveškoj(15), Danskoj (2), Belgiji (1), Francuskoj (1), Luksemburgu (1), Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Litvi, Sloveniji (12 zemalja - „Tor“).

Krajem 1945. godine program je obuhvatao oko 70 hiljada Arijevaca, koji danas sastavljaju svetski elitni genetski fond agentura uticaja i upravljanja posredstvom vedskog znanja i celih kodiranih ustanova. Tajni radovi u Nemačkoj nad psiho-oružjem i medicinskim radovima budućnosti, takođe kao i u Rusiji, bazirali su se u tajnim ložama, kao što su „Tula“, „Crno sunce“, „Loža sveta“, i konačno „Vril“. Jedan od razrađivača prvog prototipa SVČ generatora u Nemačkoj bio je naučnik V. O. Šuma. U Nemačkoj on se zvao „tehnomagnetski aparat“, koji je delovao na kristale volje (četvrti sastav žive vode), pinealnu žlezdu i strukturu krvi čoveka. Proučavajući teoriju večnog leda, naučnici ANENERBE koristili su u svojim radovima tajnu „bazu 211“ na Antarktiku – Novi Berlin, gde su duboko pod ledom, podmornicom admirala K. Denica bila pronađena tri izvora i tri jezera sa vodom (+18 stepeni).

1947-1948.god. vojna obaveštajna služba Čilea pod rukovodstvom naučnog mistika Migel Serano-a obavila je ekspediciju na Antarktik, čiji je cilj bio pronalaženje oaze sa tekućom vodom. Migel Serano - živa legenda, danas živi u Čileu, i autor je mnogih knjiga, nepoznatih širokom krugu čitalaca Rusije koje su u velikom broju o Antarktiku.

1936.god. na inicijativu sovjetskog maršala Tuhačevskog pod nadzorom NKVD u SSSR bila je stvorena tajna medicinska laboratorija. Na čelu naučnog centra je istaknuti fiziolog Lenjingradskog univerziteta Leonid Vasiljev, učenik profesora Čiževskog. I.O. Tuhačevski u Prvom svetskom ratu bio je zarobljenik u Nemačkoj, i sticajem okolnosti tu skrivenu temu su istovremeno počeli da obrađuju Nemačka i Rusija.

U vrhovnom štabu ANENERBE 1939.god. visila je karta sveta na kojoj su bile obeležene 122 tačke od strategijske važnosti. 1943.god. pripadnici ANENERBE i obaveštajna služba „Glavne uprave bezbednosti rajha“ (RSHA) završili su niz tajnih eksperimenata u Brazilu, na jedrenjaku „Passim“ i podmornicama. Cilj tajne komande SS bio je potraga za ritualnim kristalnim lobanjama, koje su koristili šamani u proricanju budućnosti a takođe i u medicinske svrhe. Informacija o brdskoj diviziji SS, koja je tajno delovala u Ekvadoru, sve do danas je sakrivena; nepoznato je šta su oni čuvali u Andima. A čuvali su ritualne pećine sa živom vodom i pripadnike ANENERBE, koji su proučavali dugovečno pleme domorodaca Vilkambamba. Značajni deo tajnog materijala ANENERBE posle rata pao je u ruke Amerikanaca i Izraelaca.

Specijalne službe tih država i danas nastavljaju da proučavaju fenomen dugovečnosti Abhazijaca, Hunza, Vilkambamba. Američki naučnik Morton Volker proučavao je dugovečno pleme Vilkambamba, koje živi u ekvadorskim Andima. Ti ljudi, koji nadmašuju sto godina, izgledaju krepki i sa očuvanim sposobnostima. Oni praktično neznaju za bolesti kao što su rak, srčane bolesti, dijabetis, katarakta, artritis. I tome je uglavnom zaslužna njihova životna sredina, dijeta, duhovna i fizička aktivnost. Gorštaci posećuju svoja polja šest puta nedeljno i provode tamo po ceo dan. Jedan od od staraca je govorio: „... svako od nas ima dva doktora, desnu nogu i levu nogu“. Po mišljenju M. Volkera, fizička aktivnost Vilkambamba je važna komponenta besprekornog zdravlja. I Mak Harison, američki istraživač primećuje posebnu ulogu hrane koju koriste gorštaci. Njihova ishrana podseća na kavkasku, t.j. to su uglavnom biljni i mlečni proizvodi, i nikada u velikoj količini meso. Isto tako preovladavaju sveži plodovi, korisni za zdravlje: citrusno voće, papaja, avokado, banane, ananas. Morton Volker obraća pažnju na niskokaloričnu dijetu od 1200 kilokalorija dnevno. Pored toga daje se značaj čistoj planinskoj vodi, blagog ukusa sa mineralima i hemijskim elementima koji su neophodni za zdrav život. Pre svega istraživače je zadivila polna aktivnost dugovečnih. Čak i u uzrastu od sto godina i više oni su sposobni da začnu decu. Kod jednog od ispitanika starca od 119 godina dobijena je zdrava sperma. Žene očuvavaju funkcije rađanja i do 70 godina. To zagonetno pleme pagana klanja se drevnim bogovima u ritualnim pećinama.

Pripadnici ANENERBE shvatali su ogroman ezoterijski značaj ritualnih pećina. Ta „mesta sile“ oni su smatrali kao akupunkturu žive Majke Zemlje. U pećinama drevni žreci su videli ženski polni organ. Rođenje deteta, nicanje novog života u ženi, oticanjem vode a obnavljanje ciklusa oticanjem krvi.

Pod dejstvom torzionih, megnetnih, teolurgijskih i strukturno-talasnih polja, nedostatka kiseonika proističe regeneracija ćelija. Pećinska voda, sterilnost, postojana temperatura (+4 stepena) menja međućelijsku strukturu tečnosti, sposobnu da sprovodi genetsku aktivaciju ćelija, produžava mladost i život čoveka na oko 150 godina.

Nove etape razvoja tog pravca počele su 1950. god. Ministarstvo odbrane SSSR, rukovođeno ministrom odbrane maršalom SSSR R. J. Malinovskim, oformilo je set naučnih instituta i laboratorija, radeći u oblasti stvaranja PSI generatora i specijalnih lekarskih sredstava. Za radove na tu temu su bile privučene snage domaćih naučnika profesora: L. L. Vasiljeva, P. I. Guljajeva, D. G. Mirze, S. J. Turglina, I. S. Kačalina i pripadnika GŠ MO pukovnika I. A. Poletaeva. Na čelu projekta je bio postavljen maršal avijacije SSSR E. J. Savicki. Analogija nemačkoj šemi gde je ključna figura bio maršal avijacije Herman Gering. Ko je čije tragove sledio još uvek je pitanje.

Krv je tečno-kristalna materija. Ona poseduje kao i druge biološke tečnosti, univerzalna informaciona svojstva, koja ima i obična voda. Po mišljenju naučnika A. M. Martinova, voda nije samo energetski nego i informacioni stimulator. Organizam čoveka 80% je voda. Bioenergija čoveka u značajnom stepenu određena je strukturnim promenama ćelijske vode. Savremenom naukom je dokazano, da agregatna (strukturna) voda ima strukturu tečnog kristala. U vodi pod dejstvom različitih fizičkih faktora, kao što je magnetno polje, promene temperature, stepen zasićenja kiseonikom, mikrogravitaciono delovanje informacionih ili topologijskih svojstava, vremenskog prostranstva - neprekidno protiču mikrofazne izmene, čiji je rezultat promenjena kristalna rešetka a to se odražava u vidu promena drugog spektra gravitacionog lučenja. Proučavanjem tog fenomena u ritualnim pećinama se i bavio ANENERBE. Struktura instituta je bila složena i zamršena, i niko nije mogao da složi potpuni mozaik a strategijski cilj cele organizacije je bio naučno istraživački rad za stvaranje algoritma zdravlja i mladosti Arijevske rase.

Radovi, u vezi sa promenom strukture krvi korišćenjem žive vode, istraživanje svojstava lekovitih trava, koje rastu u sakralnim zonama ritualnih pećina, i njihov uticaj na centar mladosti čoveka - pinealnu žlezdu, je osnovni sektor tajnog reda SS sve do danas.

U SAD i Velikoj Britaniji, sve realne informacije o medicinskim radovima i programima ANENERBE su zatvorene do 2040. godine.

Autor teksta: Aleksandar Borisovič Rudakov.
Prevod: Đorđević Igor.
Preuzeto iz Srpski Front br. 32/33.

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 23 May 2010, 05:02

nije mi ba daleko od toga da kazem kakve budalastine.... ali nije ni daleko...

pomocu svete vodice hteli da kloniraju ljude...
e svasta...
verovatno samo treba da se izmucka na poseban nacin...
ali mislim da bi milan tarot trebao da zna tacnu recepturu....
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
Pera Peric
Posts: 469
Joined: 06 Dec 2005, 22:45

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Pera Peric » 23 May 2010, 14:11

U SAD i Velikoj Britaniji, sve realne informacije o medicinskim radovima i programima ANENERBE su zatvorene do 2040. godine.


Sudeći po ovoj poslednjoj rečenici ogog izuzetno zanimljivog teksta, moćna elita u Britaniji i Americi medicinske eksperimente SS Anenerbea nikako ne smatra za gluposti. Do 2040. g. neće ništa da otkriju a i tada će pustiti samo neke beznačajne informacije. Dobar deo arhive Anenerbe je završio posle rata u bivšem SSSR, gde se nastavilo sa nekim njihovim projektima - pre svega medicinskim.
U ovom tekstu se ne pominje nikako "kloniranje" niti "sveta vodica", već se radi o dugovečnosti i produženju ljudskog veka. Zaista postoje ljudi koji su doguvečni, ali ih ima samo na nekim tačkama na planeti. Anenerbe je vrlo dobro znao šta radi.
Rasni opstanak
Nacionalna sloboda
Socijalna pravda


Image KO NIJE SA NAMA, TAJ JE PROTIV SEBE! Image

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 23 May 2010, 15:14

Lebensborn se bavio genetskim odabirom, genetikom žena sposobnih da rađaju zdravu, pametnu i lepu decu od oficirskog korpusa SS (otvorena verzija programa). Žene „dispergiraju“, raznose gene a muškarci su stabilni i čuvaju svoje unikatne genetske markere. Sistem je imao svoje Domove majki i Domove dece. Ukupno je bilo 6 takvih specijalnih domova dece i 17 domova majki.
Za decu rođenu u okviru programa „Lebensborn“, iz Abhazije podmornicama „Konvoja firera“ dostavljane su komponente za pripremanje plazme krvi do podmorničkih baza u Konstanci (Rumunija) a dalje avionima u zamak „Geteburg“. Na teritoriji Rumunije kao prelaznu bazu nacisti su koristili starinski nemački zamak „Braun“, koji je danas poznatiji kao „zamak Drakule“.
Plazma krvi se pripremala na osnovu „žive vode“, dobijene iz kraških pećina ispod jezera Rica. Osveštavala se specijalnim molitvama magova iz ANENERBE, zamrzavala i transportovala u namenjena mesta u srebrnim kanisterima. Koordinacija naučnih radova, povezanih sa transfuzijom krvi i projektom kloniranja, vodila se iz zamka „Geteburg“.

pa e ovo nije irealno koliko i prskanje kuce svetom vodicom da bi se isterali duhovi
zar ovo nije hokus pokus ali samo u drugom obliku?
bas je tekt narlavljen za mistike i one koji ZELE DA VERUJU

to sto su izvestaji zatvoreni do 2040 ne predstavlja nista
mozda imena naucnika koji su upleteni u tu pricu jednostavno nesmeju da budu objavljena ili slicno. ne mora da znaci da su pronali nesto ili da je to istina ako je blokiran pristup informacijama
ako su blokirane informacije o tom projektu to nista ne znaci. moguce da su blokirano iz 30000000 razloga ali da nisu blokirane jer postoji sveta vodica

to koliko ljudi dugo zive nije dokazano zasto i kako, mada se radi na tome da se sazna... ali ponajmanje ce dokazati sveta vodica
bila je na horizontu emisija o toem koliko i zasto ljudi zive dugo
uglavnom 3 najbitnija faktora
genetika, ishrana, stres
Last edited by maximianvs on 23 May 2010, 15:56, edited 1 time in total.
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 23 May 2010, 15:25

Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
Nenad
Posts: 4246
Joined: 01 Dec 2005, 23:00
Location: Srbija

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Nenad » 02 Jun 2010, 16:16

Druže gale po ovom pitanju se ne slažemo...Sad to što si ti ateista, nisi vernik u nikakvog "boga" nikako ne treba da te zatvori za neke nove poglede i mogućnosti. To što nauka još uvek nije odgonetnula neka "Čuda" nikako ne znači da to nije moguće. Ovaj tekst govori o mogućnosti produženja ljudskog života i primera koji to potvrđuju, kao i naučnim pristupu Anenerbe toj tematici. Ovde se ne radi o nikakvoj "svetoj vodici" ili semitskim hokus-pokusima. tekst sasvim precizno navodi da ta "živa voda" ima hranljivu vrednost kao pčelinji med ili krvna plazma - nešto tako ne može da bude štetno, već samo da godi ljudskom organizmu. Naravno da je i sam Anenerbe znao da je trajanje ljudskog veka određeno pre svega genetskim nasleđem i potncijalom (to nije nikakva "topla voda" iz druge polovine dvadesetog veka!), ali ako nemate dobru životnu okolinu i ispravnu prehranu - nećete dugo da poživite to je sasvim izvesno. Dakle Anenerbe je hteo da genetiku pojača "posebnom ishranom" .. To nije nikakav hokus pokus.

LEBENSBORN
Deca iz SS projekta Lebensborn (Izvor Života) su zaista teoriski trebala da budu dugovečna - i ne samo to oni su u slučaju pobede III Reicha trebali d abudu nova nordiska elita. kako Reich nije pobedio, ta nedužna deca iz Lebesborna su doživela tužnu sudbinu. Verovatno su ta deca najgore prošla u Norveškoj... To je velika norveška sramota, zajedno za suđenjem i likvidacijom velikog Evropljanina i norveškog patriote Vidkund Kvislinga,sramotan tretman nobelovca, pisca Knuta Hamsunda - pa i ova nesretna deca. Sva deca koja nisu imala roditelje koji bi ih prihvatili, norveške vlasti su nabile ne u sirotišta već u ludnice (kao i samog pisca Kuta)!
Tamo su ih držali do punolestva a onda videvši da im tamo nije mesto i nemogavši da ih više kriju - norveške vlasti su bile prinuđene da ih oslobode. Sećam se da sam o toj deci prvi put čuo u prvoj godinu usmerenog od profesorke marksizma koja ih je baš onako ideološki proglasila svima "retardiranim" - što me je momentalno zainteresovalo za ovaj SS projekat. Naravno lako je utvrditi d atakve dece nije bilo među decom rođenim u domovima Lebensborna, niti su bili "ludi"..ako su se dakva deca i rodila kojim slučajem u Lebensborn projektu... nisu mogla d adugo ostanu u životu. Tako da su se potomci SSovaca iz Lebensborna pokazali po prilično dobri: njihova inteligencija je bila daleko iznad prosečne (i ako im je svako favorizovanje i više školovanje bilo uskraćeno) i njihovo zdravlje i životni vek je isto bio iznad proseka (objektivno je zaključiti da usled diskriminacije nisu imali dobre životne uslove za odstanje niti adektvatnu pehranu). Gomila njih su sada već stari ljudi i još uvek su živi i zdravi...
Intersantno je da su sva muška deca iz Lebensborna koji je bio na teritoriji Rumunije završila kao elitno obezbeđenje za rumunskog crvenog diktatora Nikola Čaušeskua.

to sto su izvestaji zatvoreni do 2040 ne predstavlja nista, mozda imena naucnika koji su upleteni u tu pricu jednostavno nesmeju da budu objavljena ili slicno.

Naravno da to može biti u pitanju druže moj. Ali svi ti naučnici su odavno mrtvi, i ovi što su otišli da rade za sovjete i ovi po Americi. Tako da nema razloga držati njihova imena u tajnosti čak do 2040.godine. Pre je zaista moguće da su naučnici iz SS otkrili ili nabasali na mnoge stvari..Mnoge stvari iz III reicha su preuzete posle rata od sila pobednica a teško je zamisliti da će se posle onolike propagande i prolivanja krvi hvaliti u stilu: "Vidite ovo smo preuzeli/ukrali od Nemaca". Ima tu i nacionalnog ponosa u stilu "Evo šta je otkrila NAŠA nauka".
Sva otkrića koja je dobio dr Josph Mengele u svojim istraživanjima po konclkogorima su posle ata upotrebljena upravo u Nemačkoj - dva naučnika koja su ih direktno upotrebila u svojim istraživanjima dobila su nobeleove nagade iz biologije.
Mnoga oružija, laflet od Flak topa, Kalešnjikov puška, Fau rakete i ostale rakete, TV (!), prvi kompjuter,maskine uniforme, helihopter, mlazni avijoni, atomske tajne, svemirski pogrami, prvi programirajući kompjuter, stelt tehnika za avijone.. i ko zna šta još... sve je to preuzeto iz nasleđa III reicha. Uludo je pomisliti da će se sa time hvalisati "Pobednici" kao sa ratnim plenom. Sve je to postalo "Otkiće njihove nacionalne nauke". A i bilo bi im glupo da posle onolike frke i propagande protiv Nacional Socijalizma daju takav kredit III Reichu. To bi bilo: "NS je loš, ali njegova tehnologija je superiorna". Ne radi tako propaganda....

Evo slike prvog operativnog helihoptera baš onog (jedan od dva koja su pali saveznicima u ruke) sa kojim je iz sovjetskog obruča u bici koja je trajala 72 dana (!) pobegao poslednji reichfuhrer der SS Karl Hanke (To naravno nije bio Himmler, koga mnogi za to pogrešno smatraju. Njega je pred smrt ražalovao sam Hitler i postavio Hankea - koji je i prihvatio to naimenovanje).

Image

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 05 Jun 2010, 00:57

pa ako se malo propusti kroz filter... mozda i moze da prodje ta teorija
da u odabirali ljude a genetskim predispozicijama
i da su trazili neku vrtu antiksidanata, koji ce hemijski raditi na tome da en dolazi do gresaka u replikaciji gena,
ili da molekuli koji proveravaju iparvnost kopiranja bollje rade, ili da se taj molekul koji proverava ispravnot kopiranja nalazi u toj vodi....
dawkins pise u jednoj knjizi da je mozda razlog starenja (naveo je jeos par mogucih razloga, ali ovaj je jedan od njih) u stvari da neki deo lanca DNK prepoznaje kada se odredjena supstanca sakupi u organizmu tokom godina i da neki deo gena to prepozna i onda zapocinje drugcije procese u organizmu
odnosno kada naprimer sakupi
10 jedinica te supstance zapocinej puberter
kada sakupi 20 jedinica zavrsava e pubertet
kada sakupi 70 dovodi do otkazivanja organizma

uglavnom
ako imas u sebi 30 jedinica te supstance
i pocnes da uzima sredstvo koje nece dozvoljavati dalje nagomilavanje... onda bi uvek ostao u fazi "vecne mladosti"
jer bi prevario organizam i gene koliko ti je zaista godina
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
Nenad
Posts: 4246
Joined: 01 Dec 2005, 23:00
Location: Srbija

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Nenad » 05 Jun 2010, 15:12

Могуће је да је тако, друже... Све што се роди мора да одрасте, сазри, остари и нестане - такав је Природни закон.

Али је чињеница да људи од када је света и века теже да своје животе продуже што дуже (сети се само епа о Гилгамешу или потраге европских алхемичара). И не само то: људски век се јесте продужио на односу на животни век савременог хомосапијенса од пре 40.000 година. Захваљујући бољој прехрани и медицини наш просечни век данас је далеко дужи од просечног века из рецимо античких или средње вековних времена.

Аненербе је то тражио кроз "Живу Воду" и то по читавом свету...ко зна наша су набасали.
А овај текст руског друга је без сумње писан за другове који су мало "езотерични", али то никако не значи да није интересантан и поучан - значи д аје и користан. 8)
Пропаганда и усмеравање мора да буде више поларна, то бар знаш....

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 06 Jun 2010, 01:12

vidi ovo

We have already asked what are the most general attributes of a 'good' gene, and we decided that 'selfishness' was one of them. But another general quality that successful genes will have is a tendency to postpone the death of their survival machines at least until after reproduction. No doubt some of your cousins and great-uncles died in childhood, but not a single one of your ancestors did. Ancestors just don't die young!
A gene that makes it possessors die is called a lethal gene. A semi-lethal gene has some debilitating effect, such that it makes death from other causes more probable. Any gene exerts its maximum effect on bodies at some particular stage of life, and lethals and semi¬ lethals are not exceptions. Most genes exert their influence during foetal life, others during childhood, other during young adulthood, others in middle age, and yet others in old age. (Reflect that a
Immortal coils 41
caterpillar and the butterfly it turns into have exactly the same set of genes.) Obviously lethal genes will tend to be removed from the gene pool. But equally obviously a late-acting lethal will be more stable in the gene pool than an early-acting lethal. A gene that is lethal in an older body may still be successful in the gene pool, provided its lethal effect does not show itself until after the body has had time to do at least some reproducing. For instance, a gene that made old bodies develop cancer could be passed on to numerous offspring because the individuals would reproduce before they got cancer. On the other hand, a gene that made young adult bodies develop cancer would not be passed on to very many offspring, and a gene that made young children develop fatal cancer would not be passed on to any offspring at all. According to this theory then, senile decay is simply a by-product of the accumulation in the gene pool of late-acting lethal and semi-lethal genes, which have been allowed to slip through the net of natural selection simply because they are late-acting.
The aspect that Medawar himself emphasizes is that selection will favour genes that have the effect of postponing the operation of other, lethal genes, and it will also favour genes that have the effect of hastening the effect of good genes. It may be that a great deal of evolution consists of genetically-controlled changes in the time of onset of gene activity.
It is important to notice that this theory does not need to make any prior assumptions about reproduction occurring only at certain ages. Taking as a starting assumption that all individuals were equally likely to have a child at any age, the Medawar theory would quickly predict the accumulation in the gene pool of late-acting deleterious genes, and the tendency to reproduce less in old age would follow as a secondary consequence.
As an aside, one of the good features of this theory is that it leads us to some rather interesting speculations. For instance it follows from it that if we wanted to increase the human life span, there are two general ways in which we could do it. Firstly, we could ban reproduction before a certain age, say forty. After some centuries of this the minimum age limit would be raised to fifty, and so on. It is conceivable that human longevity could be pushed up to several centuries by this means. I cannot imagine that anyone would seriously want to institute such a policy.
Secondly we could try to 'fool' genes into thinking that the body they are sitting in is younger than it really is. In practice this would
42 Immortal coils
mean identifying changes in the internal chemical environment of a body that take place during ageing. Any of these could be the 'cues' that 'turn on' late-acting lethal genes. By simulating the superficial chemical properties of a young body it might be possible to prevent the turning on of late-acting deleterious genes. The interesting point is that chemical signals of old age need not in any normal sense be deleterious in themselves. For instance, suppose that it incidentally happens to be a fact that a substance S is more concentrated in the bodies of old individuals than of young individuals. S in itself might be quite harmless, perhaps some substance in the food which accumulates in the body over time. But automatically, any gene that just happened to exert a deleterious effect in the presence of S, but which otherwise had a good effect, would be positively selected in the gene pool, and would in effect be a gene 'for' dying of old age. The cure would simply be to remove S from the body.
What is revolutionary about this idea is that S itself is only a 'label' for old age. Any doctor who noticed that high concentrations of S tended to lead to death, would probably think of S as a kind of poison, and would rack his brains to find a direct causal link between S and bodily malfunctioning. But in the case of our hypothetical example, he might be wasting his time!
There might also be a substance Y, a 'label' for youth in the sense that it was more concentrated in young bodies than in old ones. Once again, genes might be selected that would have good effects in the presence of Y, but which would be deleterious in its absence. Without having any way of knowing what S or Y are—there could be many such substances—we can simply make the general prediction that the more you can simulate or mimic the properties of a young body in an old one, however superficial these properties may seem, the longer should that old body live.
I must emphasize that these are just speculations based on the Medawar theory. Although there is a sense in which the Medawar theory logically must have some truth in it, this does not mean necessarily that it is the right explanation for any given practical example of senile decay. What matters for present purposes is that the gene-selection view of evolution has no difficulty in accounting for the tendency of individuals to die when they get old. The assumption of individual mortality, which lay at the heart of our argument in this chapter, is justifiable within the framework of the theory.
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
Pera Peric
Posts: 469
Joined: 06 Dec 2005, 22:45

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Pera Peric » 23 Jun 2010, 17:23

Evo ovog interesantnog klipa o Anenerbe. Volfram Sivers suđenje, ekspidicija na Tibetu i Bruno Beger...Ruski titl, ali se savim jasno razume o čemu se radi.

Rasni opstanak
Nacionalna sloboda
Socijalna pravda


Image KO NIJE SA NAMA, TAJ JE PROTIV SEBE! Image

User avatar
Gorstak
Posts: 480
Joined: 24 Oct 2006, 01:42
Location: Srbija
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Gorstak » 30 Jun 2010, 01:39

Ma priroda je čudo, čovek NIKADA neće moći da odgonetne sve njene tajne, (činjenica je da mnogi neće ni pokušati) naučnici iz anenerbe su barem pokušali da odgonetnu neke tajne koje im je dozvoljavala ondašnja tehnologija, sa današnjomm tehnologijomm (koja je zasnovana na njihivim saznanjima) postigli bi puno više, da ovaj tekst je pomalo ezoteričan ali teško je negirati da PRIRODA JE NADMOĆNIJA OD LJUDI. Moguće je dokazati kakve sve stastojke sadrži flaširana voda ali ne i ona izvorska, kakve sastojke sadrži industrijski proizvedena hrana , ali ne i ona prirodna.Moram da se derem ali ONO ŠTO PROIZVEDE PRIRODA U SEBI SADRŽI ŽIVOT, ONO ŠTO PROIZVEDE INDUSTRIJA SADRŽI SAMO HEMIJSKE ELEMENTE.
''Nikada nećemo zalutati ako se držimo prirode kao vođe''. Ciceron

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 30 Jun 2010, 05:54

Moram da se derem ali ONO ŠTO PROIZVEDE PRIRODA U SEBI SADRŽI ŽIVOT, ONO ŠTO PROIZVEDE INDUSTRIJA SADRŽI SAMO HEMIJSKE ELEMENTE.

e i siguran druze, napravili su vestacku celiju, potpun ziot od nezivih materijano evo par interesantnih tvari na gore navedenu temu
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30

User avatar
Nenad
Posts: 4246
Joined: 01 Dec 2005, 23:00
Location: Srbija

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Nenad » 30 Jun 2010, 19:09

Интересантан податак у вези Аненербе: Професор Франц Алтхеим постао је звезда Аненербеа после његовог пута на Блиски исток у потрази за доказима о сукобу германских, илирских и иранских народа (то јест Аријеваца) са семитским племенима. Било би интересантно до каквих је открића и закључака дошао професор Алтхеим... сигуран сам да он није тек тако постао "звезда" међу својим колегама, научницима из Аненербе!

User avatar
Gorstak
Posts: 480
Joined: 24 Oct 2006, 01:42
Location: Srbija
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby Gorstak » 01 Jul 2010, 17:02

galerivs wrote:
Moram da se derem ali ONO ŠTO PROIZVEDE PRIRODA U SEBI SADRŽI ŽIVOT, ONO ŠTO PROIZVEDE INDUSTRIJA SADRŽI SAMO HEMIJSKE ELEMENTE.

e i siguran druze, napravili su vestacku celiju, potpun ziot od nezivih materija


Hm, čekaj, veštačku ćeliju koja može dalje da se deli i razmnožava, kakvi materijali su u pitanju, i u kojim uslovima je ćelija proizvedena, ... Pa npr ako se iz kvasca izbaci bakterija koja utiče na vrenje isti gubi svoja svojstva, naravno sadvrži sve ostale hemijske sastojke ali od njega nemože da se mesi hleb, da nije u pitanju neki proizvod koga napadaju bakterije pa se zato ima utisak da je živo, ja nisam naučnik neznam kako i pod kojim uslovima je moguće ono što ti tvrdiš ali priroda je u tom procesu morala da ima nekakvu ulogu. Ipak vrlo zanimljivo.
''Nikada nećemo zalutati ako se držimo prirode kao vođe''. Ciceron

User avatar
maximianvs
Posts: 6909
Joined: 01 Dec 2005, 23:57
Contact:

Re: ŽIVA I MRTVA VODA

Postby maximianvs » 02 Jul 2010, 04:02

Gorstak wrote:Hm, čekaj, veštačku ćeliju koja može dalje da se deli i razmnožava, kakvi materijali su u pitanju, i u kojim uslovima je ćelija proizvedena, ... Pa npr ako se iz kvasca izbaci bakterija koja utiče na vrenje isti gubi svoja svojstva, naravno sadvrži sve ostale hemijske sastojke ali od njega nemože da se mesi hleb, da nije u pitanju neki proizvod koga napadaju bakterije pa se zato ima utisak da je živo, ja nisam naučnik neznam kako i pod kojim uslovima je moguće ono što ti tvrdiš ali priroda je u tom procesu morala da ima nekakvu ulogu. Ipak vrlo zanimljivo.

bas to...
formirali su lanac dnk, koji su naucnici sami "programirali" da bude kakav oni zele
i u vestacku smesu, potpuno vestacku ubacili taj lanac i narpavili celiju

novu vrstu su napravili od potpuno vetackih materijala
od pocetka do kraja
sve vestacki
bez prirode, u potpunosti ;)
i moze da se razmnozava i da postoji, potpuno nova vrsta
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
____________________
posto se situacija oko naseg radija toliko puta menjala... pogledajte zadnje postove u vezi sa radijom i nacicete linkove ka radiju...
viewtopic.php?f=24&t=2182&start=30


Return to “RASA”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest